arkadaşlar şu sqlmap işini bi türlü çözemedem haftalardır uğraşıyorum bana skype ve tw üzerinden anlatabilecek varmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SQLMAP Sitenin dB'sini Çeker Açık Taraması Yapmaz.
sqlmap sitenin veri tabanına ulaşıp admin pass çekmeye yarar daha sonra admin panel bulucu programlar yardımı ile paneli bulup indexi basıp zone alırsın .
haftalardır uğraşıyorum diye yalan söylemene de gerek yoktu . az önce ben sana sqlmap ın ne olduğunu öğrettim 1 saat ne zamandır haftalar oldu ? Hazıra konmak bize yakışmaz araştır öğren .
sqlmap sitenin veri tabanına ulaşıp admin pass çekmeye yarar daha sonra admin panel bulucu programlar yardımı ile paneli bulup indexi basıp zone alırsın .
haftalardır uğraşıyorum diye yalan söylemene de gerek yoktu . az önce ben sana sqlmap ın ne olduğunu öğrettim 1 saat ne zamandır haftalar oldu ? Hazıra konmak bize yakışmaz araştır öğren .
bende aynısını dedim senden önce ustaBende Aynısı Yazdım Zaten dB Çeker Dedim Ne Fark Var Anlamadım ?