Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Manuel sqlmap deneyebilirsiniz.Merhaba Arkadaşlar Ben SQL Map Kullanıyorum Ve Biliyorum Ama Python Bilmediğim İçin Pek. Bişey Anlamadım Tam Olarak Nasıl Yapıyor SQL Map Nasıl Veri Tabanına Erişiyor Acaba ?
Sqlmap dün ki abimizi sayesinde waf kırmayıda öğrnedimMerhaba Arkadaşlar Ben SQL Map Kullanıyorum Ve Biliyorum Ama Python Bilmediğim İçin Pek. Bişey Anlamadım Tam Olarak Nasıl Yapıyor SQL Map Nasıl Veri Tabanına Erişiyor Acaba ?
Seni forumda görüyorum bahadır ve o dediklerini zaten biliyorum sadece mantığını sordum yani nasıl kodlandı falan ama teşekkürlerSqlmap dün ki abimizi sayesinde waf kırmayıda öğrnedimsqlmap sql açıklı siteleri hackleyebilen en güçlü toolardan bir tanesi eyer merakın varsa araştırabilirsin ben dün bir tane sitenin waf ını kırdıım ve veri taban bilgilerine eriştim
önceden hacklenmiş bir yer .d
sqlmap/sqlmap.py at master · sqlmapproject/sqlmap burada bahsediliyor aslında yeni yeni python öğrendiğim için birşey diyemem fakat genelde koşullar ve döngüler ağırlıkta.Merhaba Arkadaşlar Ben SQL Map Kullanıyorum Ve Biliyorum Ama Python Bilmediğim İçin Pek. Bişey Anlamadım Tam Olarak Nasıl Yapıyor SQL Map Nasıl Veri Tabanına Erişiyor Acaba ?
Python Bilmiyom maalesef bakmıştım bişey anlamadımsqlmap/sqlmap.py at master · sqlmapproject/sqlmap burada bahsediliyor aslında yeni yeni python öğrendiğim için birşey diyemem fakat genelde koşullar ve döngüler ağırlıkta.