- Konuyu başlatan
Çok farklı programlar. En basitinden o pythonla bu c ile yazılmış.Ellerine Sağlık Fakat Aynısını Black Viking Dostum Yapmıştı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok farklı programlar. En basitinden o pythonla bu c ile yazılmış.Ellerine Sağlık Fakat Aynısını Black Viking Dostum Yapmıştı...
Çok farklı programlar. En basitinden o pythonla bu c ile yazılmış.![]()
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi emek hırsızlığı için endişelendim. Zaten isteyen arkadaşlara verdim özelden. Github hesabı önerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim.Eline sağlık kardeşim. Emek vermişsin kenzaii'nin dediği gibi emek verilen her şey güzeldir. Her ne kadar hazırcılığı(senin için değil kullanacak arkadaşlar için) sevmesem de proje olarak bakıyorum ve proje geliştirip paylaşman güzel bir şey. Kaynak kodunu direkt vermeme endişeni anlayabiliyorum çünkü emek hırsızlığından korkuyorsun bir yandan lakin en başta vermen yorum yapan bir arkadaşımızın da dediği gibi örnek kod olarak faydalı olacaktır. Hatta sana önerim github hesabın var mı bilmiyorum ancak yoksa bile açıp büyük küçük ayırt etmeden projelerini oraya da aktarman olacaktır. Bu hem kendi gelişimin için uygun bir adım hem de başkalarının gelişimi için uygun bir adım olacaktır. İyi akşamlar dilerim.
Estağfurullah ben öyle bir şey demek istemedim.Eğer Yanlış Anladıysan Kusura Bakma... Yapmak İstediğim Veya Öyle Sandıysan Konunu Baltalamak Projene Çöp Demek Değil... Açıkçası Ben Böyle Birşey Yapamam... Okadar Bilgim Yok Yani Emeğine Hiç Diyemem Sadece Örnek Verdim Ve Onuda Çok Beğenmiştim Yani Seninkinide Çok Beğendim Ve Tabiiki Programlama Dili Farkıda Var...
Algoritmayı henüz linuxa göre yazamadım. Onu da yapmayı düşünüyorum yakın zamanda.Linüx de çalışmıyor değil mi ?
Dosya tc çalışmakta..Dosya tc
dosya co
lınkleri kırılmış![]()