Merhaba, uzun zamandır bir konu açmamıştım. Bugün bir startpage sitesi yaptım. Eğer isterseniz, Chrome ya da kullandığınız başka bir tarayıcının ayarlarından her tarayıcı açıldığında bu sayfanın otomatik olarak yüklenmesini sağlayabilirsiniz. Kendi başıma geliştirip, birazcık da olsa zaman geçireyim dedim ama yine de içimde bir eksiklik var.
Yaparken amacım, geleneksel yer imleçleri yerine daha düzenli ve şık bir alternatif sunmaktı. Bence bu startpage, görsel olarak daha hoş bir deneyim sağlıyor. Kendinize göre düzenleyip kolayca deploy edebilirsiniz, böylece daha kişisel bir kullanım elde edersiniz. Benim için büyük bir şey değil ama belki bazı insanlar beğenir diye düşündüm.
Demo
Kaynak Kodlar
Yaparken amacım, geleneksel yer imleçleri yerine daha düzenli ve şık bir alternatif sunmaktı. Bence bu startpage, görsel olarak daha hoş bir deneyim sağlıyor. Kendinize göre düzenleyip kolayca deploy edebilirsiniz, böylece daha kişisel bir kullanım elde edersiniz. Benim için büyük bir şey değil ama belki bazı insanlar beğenir diye düşündüm.
Demo
Kaynak Kodlar
Son düzenleme: