Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun tam olarak nedir daha detaylı ve açık bir şekilde anlatabilir misin?Türknet kullanıyorum online işlemlere girdiğimde statik ip yerini gördüm ayda faturama ek 15 TL ile sahip olabileceğim yazıyor internetten baktığımda hiç bir şey anlamadım kısa ve öz bir şekilde anlatacak kişi çıkar mı şimdiden teşekkür ediyorum
bir sorun yok sadece merak ettim statik ip nedirSorun tam olarak nedir daha detaylı ve açık bir şekilde anlatabilir misin?
İnternete bağlanan cihazların değişmeyen IP adreslerine, statik IP denir. Sabit olması sebebiyle büyük sistemlerde kullanılır. Örneğin sunucu gibi cihazlar ve web siteleri kendilerine ait bir statik IP kullanırlar. Statik IP adresleri, kullanıcı ne yaparsa yapsın, ISS'den(İnternet servis sağlayıcınız) değiştirmesini istemedikçe aynı kalacaktır. Yani sabit bir IP'niz olur. Statik IP işlemleri biraz daha kolaylaştırır, ancak gerek olduğunu düşünmüyorum, normal bir internet kullanıcısı için gerekli değildir.bir sorun yok sadece merak ettim statik ip nedir