STEAM 20$ Kazanma!!!

Merakl

Üye
8 Ocak 2017
140
0
Kardeşim bak olunca en sonunda sana bir mobil için bir uygulama indir diyor olmuyor sadece dolandırıyor
 

Twich

Katılımcı Üye
8 Haz 2016
387
0
System32
Arkadaşlar dediginiz gibi oldu bi sonuç çıkmadı heveslenmistim .d

Kusura bakmayın konumu ihbar ettim teşekkürler
 

oElriBeyi

Katılımcı Üye
14 Mar 2017
653
0
Türkiye
Yalan bunlar :D Kaç kere yaptım bot denedim falan yok oluyo puan ama vermiyolar telefon onayı istiyoalr ordanda bi o kadar para yansıtıyolar :D
 

Coolkinq12

Kıdemli Üye
5 Haz 2016
2,765
0
Homeworld
Ben bi ara aramıştım ama sadece yabancılar için var. Türkiye operatörleri için bulamamıştım.

Aynen hocam, maalesef Türkiye için operatörler yok sonucunda yabancı kaynaklı siteler ama yabancı operatörlerde %100 işe yaramakta... Ama daha önce kullanılmış olabiliyor işte bazı numaralar o sıkıntı.
 

hasan38temur

Uzman üye
24 Eki 2015
1,864
0
112
Çıktın
kardeşim bunlara inanmayın ben vaktiyle denedim anket çıktı Film izleyin falan diyordu onu doldurdum telefon numaramı yazdım 56TL lik fatura geldi kodu verdiler ama girdiğimde 1 dolar olduğunu gördüm.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.