Steam ile Non-Steam arasındaki farklar.

freaks6060

Yeni üye
28 Şub 2013
20
1
Steam ile Non-Steam arasında aslında çok fark yoktur.
Mesela Steamda ünlü clan maçlarını canlı olarak izleyebilirsin Non-Steamda ise bu yoktur yani hltv
ama steam hack bulunmaktadır istiyenlere yollayabilirim.
Gelelim Cs ye bende steam var fakat Non-steamla hiç bir fark yok dediğim gibi birkaç özellik dışında
grafik HD görüntü sesler daha iyi çıkar hltv vardır.
Bazıları Steamda sekme yok hep hs gidiyo diyebilirler sekmeme olayı yok sadece sekmeyi cfg veye rc ile aza indirilebilir bana kalırsa en iyi cfg en iyi counter oyuncusu Spawnın defult configi.
Dediğim gibi isterseniz Steam hack yollıyabilirim.
 

freaks6060

Yeni üye
28 Şub 2013
20
1
Peki farklar ne olucak kardeşim ben bildiğimi söylüyorum steamlada oynadım non-steamlada benim gördüğüm farklar görüntü ve ses kalitesi.
 
28 Şub 2013
166
0
Yeni steam güncellemesinde haritalar HD olacak ve oyun daha hızlı olacak. Steam kullananlar için bilinen consol kodları değişecek. Örneğin rate 25000 yerine 20000 cl_cmdrate 105 veya yeni eklenen bir kod olan sv_lan_rate 20000 gibi kodlar oyunu akıcı hale getirecek ve fpsler tavan yapacak. Bir arkadaşımın fpssi 300ü bulmuştu.
 
28 Şub 2013
166
0
Önemli Değil 1 teşekkür yeterli :) Bu arada cs hakkında her türlü soruları özelden veya buradan sorabilirsiniz özelden olmasını tercih ederim.
 

n0hero

Yeni üye
17 Ağu 2015
7
0
Steam' hack'dan kastın nedir anlamadm tam olarak ben orjinal kullanıyorum non steamı yeni duydum acıckası?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.