Öncelikle selamlar arkadaşlar. Forumda yeni birisiyim yeni katıldım diye konu açmak yerine böyle bi giriş yapmayı tercih ettim. Bugün sizlere bahsedeceğim konu steamda bir açık aslında bu açık insanlar şifrelerini unuttuğu zaman veya kullanıcı isimlerini unuttuğu zaman geri alması için yapılmış bir açık biz bunu (ç)almak için kullanıcaz neyse lafı uzatmadan konuya geçelim.
Öncelikle kurbağınımıza hesabı satın alacağımızı söyleyip kullanıcı adı şifresini istiyoruzki şifreye ihtiyacımız bile yok.
1. olarak kullanıcı ismi kullanıcı ismini GİRİŞ > PAROLAMI UNUTTUM Seçeneğine tıkladıktan sonra

burdan ilk kısma basarak kurbanımızın kullanıcı ismini yazıyoruz.
Sonrasında önümüze böyle bi ekran gelicektir

Kurbanımızdan 'Kardeşim mailine kod gelmiş olması lazım veya steam guard kodu ne ?' şeklinde sorarak kodu öğreniyoruz.Mailine kod geldiği zaman bilgisayar yetkilendirmesi yazar yani giriş yapmak için gereken bi kod.

sonrasında gerçekten hızlı olmamız gerek bu iki seçeneği farklı sekmelere açıp hızlıca maili şifreyi değiştirip telefon numarası ekliyse kaldırıyoruz.
Sonra olarak hesap elimize geçmiş oluyor.
Bu bilgilere çeşitli forumlarda,facebook gibi ortamlarda satış yapan kişilerden öğrenebiliriz
Konu yararlıysa bi teşekkürü eksik etmeyiniz.
(Konuyu yanlış yere açmış olabilirim düzeltirseniz sevinirim. İyi şanslar :yaho1
Öncelikle kurbağınımıza hesabı satın alacağımızı söyleyip kullanıcı adı şifresini istiyoruzki şifreye ihtiyacımız bile yok.
1. olarak kullanıcı ismi kullanıcı ismini GİRİŞ > PAROLAMI UNUTTUM Seçeneğine tıkladıktan sonra

burdan ilk kısma basarak kurbanımızın kullanıcı ismini yazıyoruz.
Sonrasında önümüze böyle bi ekran gelicektir

Kurbanımızdan 'Kardeşim mailine kod gelmiş olması lazım veya steam guard kodu ne ?' şeklinde sorarak kodu öğreniyoruz.Mailine kod geldiği zaman bilgisayar yetkilendirmesi yazar yani giriş yapmak için gereken bi kod.

sonrasında gerçekten hızlı olmamız gerek bu iki seçeneği farklı sekmelere açıp hızlıca maili şifreyi değiştirip telefon numarası ekliyse kaldırıyoruz.
Sonra olarak hesap elimize geçmiş oluyor.
Bu bilgilere çeşitli forumlarda,facebook gibi ortamlarda satış yapan kişilerden öğrenebiliriz
Konu yararlıysa bi teşekkürü eksik etmeyiniz.
(Konuyu yanlış yere açmış olabilirim düzeltirseniz sevinirim. İyi şanslar :yaho1
Son düzenleme: