- Konuyu başlatan
deepwebte nerden yayınlayalımElinize sağlık. Deepwep'te yayarmısınız rica etsem datayı. Burada unutulur. Kaybolup gitmesin. Yaşadığımızı yaşasınlar. Forum hızlı akıyor gündemden kaybolacak burda kalırsa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deepwebte nerden yayınlayalımElinize sağlık. Deepwep'te yayarmısınız rica etsem datayı. Burada unutulur. Kaybolup gitmesin. Yaşadığımızı yaşasınlar. Forum hızlı akıyor gündemden kaybolacak burda kalırsa.
teşekkürlerellerinize sağlık
.Onion site oluşturmak hk. Bakabilirsiniz açtım konuyu. Elimden geldiği kadar anlatmaya çalıştım. Biraz acemiyim kusura bakmayın. Siteyi de host'a vermek gerekiyormuş. Kimsenin bilgisayarı 7/24 açık kalmaz herhalde. Boşuna uğraştım ama belki birisinin işine yarardread gibi ün yapmış yerler var ise oralarda yayınlamak daha doğru olur diye düşünüyorum onion site oluşturmayla ilgili konu açarsan sevinirim
VT paylaşma alanı bu kategoridir. Silinecegini düşünmüyorumElinize sağlık. Deepwep'te yayarmısınız rica etsem datayı. Burada unutulur. Kaybolup gitmesin. Yaşadığımızı yaşasınlar. Forum hızlı akıyor gündemden kaybolacak burda kalırsa.
VT paylaşma alanı bu kategoridir. Silinecegini düşünmüyorum
Bende silineceğini düşünmüyorum. Sadece daha büyük bir kitlenin bu bilgilere ulaşmasını istedim ama işin ucu paraya dokunuyor yine malesef.VT paylaşma alanı bu kategoridir. Silinecegini düşünmüyorum
Teşekkür ederimhocam ellerinize sağlik