Store Televes Ana Domain Hacked
Kod:
https://archive.md/6nL1A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
https://archive.md/6nL1A
Sağolun HocamOnayladnı eline sağlık
Sağolun HocamEline Klavyene sağlık
devamm hocameline sağlık devaaammm
SağolunEline sağlık
Siteyi Araştırmak Aklına Geldimi Acabaspec olmayan siteleri kim açmanıza izin veriyor dayım yarmayın ya sitenin 2.8k total görüntülenmesi var
dostum spec veya büyük marka olmadığı sürece tekli site paylaşamazsın, suba txt bırakmışsın ana domainin bile max 90k görüntülenmesi varSiteyi Araştırmak Aklına Geldimi Acaba
büyük siteden kastın ne neden tek site paylaşamazsın kuralları okudun mu sendostum spec veya büyük marka olmadığı sürece tekli site paylaşamazsın, suba txt bırakmışsın ana domainin bile max 90k görüntülenmesi var
ünlü markalar, sağa sola index atıp dandik markaları hekledim diye konu açılabiliyormuymuş öylebüyük siteden kastın ne neden tek site paylaşamazsın kuralları okudun mu sen
bu da ünlü bir marka dandik bir site olduğunu ıspatlar mısın yoksa ben sana bu sitenin ne olduğunu anlatayımünlü markalar, sağa sola index atıp dandik markaları hekledim diye konu açılabiliyormuymuş öyle
Merhaba efenim, siteyi internet üzerinde araştırırsanız burasının 65+ yıllık geçmiş, yüzlerce patent kaydı, 100+ ülkede faaliyet ve 700+ çalışanlı kurumsal yapı olduğunu göreceksiniz ki, bu sebepten site special sayılmaktadır. Bir sitenin special olması için illa oranın trafiğinin yüksek olması gerektirmez, bir firmanın sitesinin trafiğinin yüksek olması için örnek veriyorum ürünlerini sadece site içerisinde satış yapması bu yüzdende sitede oluşan trafik sayısının artmasına sebep olur diğer yandan örnek olarak venum.com.br domaine baka bilirsiniz. Buranın trafiği 10-20k arasında değişiyor bu o firmanın special olmadığı anlamına gelmez.dostum spec veya büyük marka olmadığı sürece tekli site paylaşamazsın, suba txt bırakmışsın ana domainin bile max 90k görüntülenmesi var
Ayrıca forum içerisinde üslubunuza da dikkat etmenizi öneririm. Konuyu daha fazla uzatmaya ve tartışma çıkarmaya gerek yoktur.antenna man kim kardeşim LQKWEQLKELKQWLEQKWLEQKLSK
dalgınlık olmuşspec mevzusunu geçtim bari gövde gösterisine çekin önemli operasyonlara almışsınız birde![]()
Sağolun HocamEline Sağlık Ensar