Stratodan domain almanızı önermem. Çünkü 3-4 saat önce felan bende aldım whoisde adres telefon felan bilgileriniz gözüküyor. Strato parayı çekmeden parayı başka hesaba aktardım
1 tl zararım var 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stratodan domain almanızı önermem. Çünkü 3-4 saat önce felan bende aldım whoisde adres telefon felan bilgileriniz gözüküyor. Strato parayı çekmeden parayı başka hesaba aktardım1 tl zararım var
![]()
Nereden alırsan al gözüküyor zaten
yoncuden baska bir alan adım var onda hiçbişey gözükmüyor benim hakkımda gizlemek için de para felan vermedim
yoncuden baska bir alan adım var onda hiçbişey gözükmüyor benim hakkımda gizlemek için de para felan vermedim
Pakete dahil olduğu için ek ücret almamıştır. Strato iyi ve ucuz bir firma.
Arkadaşın dediği gibi aldığın paket onuda kapsıyodur.
yoncudeki alan adım hosting paketinin yanında hediyeydi. Alırken sadece 1 yıl ücretsiz .com yazıyordu başka birşey yazmıyordu.
GoDaddy den alıyordum sürekli yoncude güzelmiş yine siteye gerek duyarsam oradan alırım
hocam godady alan adında telefon felan gözüküyor mu?
Gözüküyor fakat ben çok takmıyorum.
İsim numara neysede adres gözükmese![]()
Strato güzel firmadır. Kötülemeye gerek yok bazı firmalar whois gizleme özelliği verir ama strato vermiyor
hocam bilginiz var mı godady de gizleme özelliği var mı?
Dostum ne var bunda ? adresini telefon vs salla gitsin hepsini.