StudioLine Web 3.60.3.0 | 94.9 Mb.

byilhan

Uzman üye
21 Ağu 2007
1,035
3
Nereye
124hch0.jpg

StudioLine Web 3.60.3.0 | 94.9 Mb.
StudioLine Web, profesyonel web sitelerini tasarlamak, yayımlamak ve sürdürmek için gerekli olan düzenleme editörü, sayfa editörü, şekil arşivi, resim düzenleme, grafik ve metin etkileri, resim galerileri, dosya transferi ve site yönetimi gibi bütün görevleri tek bir kullanıcı arayüzünde bütünleştiren bir yazılımdır.

StudioLine Web integrates all functions for designing, publishing and maintaining professional web sites into a single user interface layout editor, page editor, image archive, image editing, graphics and text effects, picture galleries, file transfer and site management. An absolute novelty you easily edit your images, apply special effects and arrange them as collages directly on your page and immediately view the outcome.
download.gif


D O W N L O A D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.