Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk önce kendi konuna cevap yazma bilgisayarının özellikleri ne ? ve bilgisayarını hamallaştıran programlar var mı ? ya da bilgisayarına virüs bulaşmış olabilir anti virüs ile tarattır? yine de sorunlar devam ediyo diyosan kökten format gerekebilir
dostum öncelikle sunu sölim kullandıgın virüs programı ne onu söliyebilirmisn hr neyse ben sana söliceklermi sölim aynen uygularsan bilgisayarın eskisinden daha hızlı olucaktır emin olabilirsn...birincisi pc ne avast antivirüsü kur suanda kayspersky panda norton nod32 kullanıyosan pc de yavslamalara neden olur avast en iyisi hem güvenli hemde kasmaz ikinci olarak da bi trojen programını kullanmanı tavsiye ediyorum mesela benim kullandıgım güzel bi trojen programı var cok güzel hemde türkce hemen linkini verim....a-squared Free - Programının Detaylı Tanıtımı, Kullanıcı Yorumları - innDir.com - burdan indir ve kur mutlaka trojen cıkıcaktır cıkanları sil..
ücüncüsü advanced sistem care i kullan gercekten cok ama cok ise yarıyo hız ve güvenlik acısından hatta profosyonel sürümünü istersen sana serialini ve kullanıcı adını pm at bana sölim..
onun dısında bide sunu kullan smart defrag advanced programının icinde var ama ayrıca indirmen gerekli saten dosyaları birlestir emin olki bu dediklerimi aynısı uygularsan pcnde isteğin hızı elde etmis olursun....kolay gelsin...