O onurlar123 Üye Katılım 4 Ocak 2012 Mesajlar 197 Tepkime puanı 0 Konum Giresun/Merkez Kredi 0 13 Haz 2012 #1 Lütfen arkadaşlar .:yaho1
C candostt Katılımcı Üye Katılım 23 May 2010 Mesajlar 418 Tepkime puanı 0 Konum istanbul Kredi 0 13 Haz 2012 #2 Merhaba Sudden Attack çok çoçuk oynadığını gördüm ve oyunda hile olmadığını gördüm bende Fake Hile Yapiyim dedim yarın açık beta açılcak bu çarlar banaa lazım olcak kendime hediye yollamam lazım Hileden Resim : Virüs Total: Sudden Attack.exe - Jotti'nin malware taraması Hilenin Linki : Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam ALINTIDIR Oyla 0 Downvote
Merhaba Sudden Attack çok çoçuk oynadığını gördüm ve oyunda hile olmadığını gördüm bende Fake Hile Yapiyim dedim yarın açık beta açılcak bu çarlar banaa lazım olcak kendime hediye yollamam lazım Hileden Resim : Virüs Total: Sudden Attack.exe - Jotti'nin malware taraması Hilenin Linki : Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam ALINTIDIR
O onurlar123 Üye Katılım 4 Ocak 2012 Mesajlar 197 Tepkime puanı 0 Konum Giresun/Merkez Kredi 0 13 Haz 2012 Konuyu başlatan #3 Run time 454 hatası var :S Oyla 0 Downvote