Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alexa sıralaması güvenilir bir firma gibi gözüküyor bekleyin derim bence veya para iadesi isteyin
3 tl mi? 35TL o kardeşimAdamların herhangi bir sorunu yok sen .tk alan adı kullanma 3tlye .com domain al![]()
3 tl mi? 35TL o kardeşim
Kardeşim bende aynı firmayı kullanıyorum yıllardır hiç bir zaman saygıda kusur etmediler . Büyük ihtimalle sunucudan kastın metin 2 vps 'dir. Biraz bekle veya para iadesi iste. Geri iadede sıkıntı yapmazlar.
Lin-Paket4 ile Lin-Paket8 arasında ne fark var ? yazdığına göre hiçbir fark yok fakat arada 80 lira oynuyor ?
Yazdıklarımla , senin yazdıklarının arasında hiç bir bağlantı göremedim. Daha açıklayıcı olabilirsin veyahut okuma kavramını biraz daha genişletebilirsin.
'bende aynı firmayı kullanıyorum yıllardır' yazmışsında Ana Sayfa - BuyukHosting Internet ve Bilişim Hizmetleri buradan bahsediyorsun diye düşündüm ?
Eğer oradan bahsediyorsan linux web hosting paketlerinde Lin-Paket4 ile Lin-Paket8 arasındaki farkı sorim dedim.
Yanlış mı anlamışım ?
Evet yıllardır aynı firmayı kullandığım konusu ve senin attığın link doğru. Lakin konuyu açan arkadaşın sorunuyla senin bana yazdığının alakası ne ? Paketlerle ilgili danışacağın biri ben isem özelden mesaj yoluyla irtibata geçebilirsin. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Tamam sakin ol![]()