şifreli yanlız bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanan varmı hala bu programlara8mb netinizle programı kurup 200mblik hostu indireceğini sananlar varsa incelesin son konumu
virüslü beyler diyimde. indirmek kendi isteğinize kalmış rat trojan keylogger vb hiçbirisi yok ama worm vs var pc zarar verir yavaşlatır vb
Üstad değil 8mbit, 2mbit ile bile indirirsin. Hatta indirirken bir yandan da youtube'dan video izlersin. Önemli olan karşı tarafın önlemlerini nasıl egale ettiğin...
Ama tabii bu listede loic harici adam gibi program yok.. O da başka mesele...
Cidden yazdınmı sen bunu mantığı anlamadın galiba 8mbit netinden karşı sitenin sunucusu 200mb düşürmeyimi sanıyorsun sende kapalı gözükür benim konumdaki down testten bakarsan site upu görürsün anca videodamdaki gibi sunucu lazım kardeşim loic yararlı demişsin onuda söyleyim udp atıyor loic 80 modem portunada vurabiliyor modem portuna vurmayı denemişsindir karşıdaki nette kötüdür ozaman karşıdakinde ping çıkma ihtimalı var tabi ama site düşüremezsin kardeşimÜstad değil 8mbit, 2mbit ile bile indirirsin. Hatta indirirken bir yandan da youtube'dan video izlersin. Önemli olan karşı tarafın önlemlerini nasıl egale ettiğin...
Ama tabii bu listede loic harici adam gibi program yok.. O da başka mesele...
Cidden yazdınmı sen bunu mantığı anlamadın galiba 8mbit netinden karşı sitenin sunucusu 200mb düşürmeyimi sanıyorsun sende kapalı gözükür benim konumdaki down testten bakarsan site upu görürsün anca videodamdaki gibi sunucu lazım kardeşim loic yararlı demişsin onuda söyleyim udp atıyor loic 80 modem portunada vurabiliyor modem portuna vurmayı denemişsindir karşıdaki nette kötüdür ozaman karşıdakinde ping çıkma ihtimalı var tabi ama site düşüremezsin kardeşim
Konum bu arada :http://www.turkhackteam.org/network...teye-ddos-atmak-videolu-anlatim-dev-konu.html