#@#super Programlar Burda#@#<bakman Pısman Olur>

hex23

Üye
23 May 2008
180
3
TURKHACKTEAM
!!!!SUPER ULTRA PROGRAMLAR BURDA!!!!<bakman Pısman Olur>

SAYIN ZORRAKIN IMZANDAKI PKK RENKLERINI CEKMEDIGIN ICI BUTUN KONULARIMI CEKIYORUM
Bu sitede Turklugun altina siginip baska emeller guden varmidir. Vardir taabiki...ornek, alin size turkhackteam.net de acilmis bir konu
sahis:zorrokin
rutbesi: administrator
konu: Telekom Bizi Bulabýlýrmý
Simdi imzasini inceleyin
***************

TüRK,KüRT Kardeþtir.Bizleri ayýrmaya çalýþanlar,Birgün tarihten elbet tokat yiyecekler.
TüRK'ü veya KüRT'ü sevmemek Türkiyeyi sevmemek anlamýna gelir.Bizi bölmeye çalýþanlar unutamasýnlarki,Türk Ve Kürt Kardeþtir Ve Kardeþler birbirinden ayrýlmaz.

Hersey ne kadar normal deyilmi???
imzasi devam ediyor altta
**************[/color]
WwW.Egitimedestek.CoM

Ask Tamamen Standartlarý Yakalama Sanatýdýr.Yasam Standartlarý Deðiþebiliyorsa;Senin Kapýya Koyulma Ýhtimalinde O Kadar Büyür..

Ne 1 Kilo Bulgur Ne 1 Ton Kömür.Ben Gururumu,Onurumu,Þerefimi Bunlarla Deðil;Satmadýgým degerlerýmle Kazandým...!
****************
Yukarda birsey dikkatinizi cektimi? turk kurt kardestir diyoruz bizi ayiramazsiniz diyoruz ve sonra alttaki son uc rengi pkk'nin bayragindan seciyoruz. Bunu bilincsizce yapmak mumkun deyil yaniliyormuyum?
NE AYAK ZORROKIN KARDAS, bu renkler ne????????????????????????????????????????
Gormek isteyenler buyurup bakabilir
http://www.turkhackteam.net/telekom-...ma-t28275.html
 
Son düzenleme:

BY/SUSKUN

Uzman üye
10 Ağu 2007
1,602
1
T.C
arkadaslar neden programlar bölümünde deyil de burda diyeniniz yokmu acaba madem bukadar emek verdin arkadasım programlar bölümünde olması gerekmezzmi
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.