Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar AKK kalktı diye biliyorum. İnternetim yavasladı diye bir sisteme bakayım dedim ama böyle bir şeyle karşılaştım. 2012 yılından beri superonline kullanıcısıyım. Mevcut aboneler için de yeni paket satın alınması mı gerekiyor ?
AKK ile ilgili olarak yeni düzenleme ile firmalar fiyatları yükseltiyor. AKK kalktı ama bu seferde yeni paket ile 70-90 tl arası paket alırsanız size kota koyuyor yani internet hızınızda düşme olmayacak ama kota bitince internet kesiliyor. Bilginize.
Arkadaşlar olay şöyleymiş. AKK kalkmadan önce 150 gb kotalı limitsiz internet kullanıyordum. Turkcell AKK kaldırıyor ama kotayı kaldırmıyor. Sizler de dikkat edin internetinize. Kotasız internet paketi almadan AKK kalktı diye güvenmeyin
Merhaba,
AKN'nin kalkışının ardından bazı firmalar Kota sınırlandırması getirmiştir. Superonline'nın da paketlerine bakmış olduğumuzda ilk olarak 100GB kotalardan başlıyor, kotasız olanlar ek bir ücrete tabi tutulmaktadır.