Öncelikle Selamun Aleyküm ben bundan yaklaşık 7-8 ay öncesine kadar SuperOnline modem aldım ilk defa aldım modem kendi evime. İnternet hızından şikayetçiydim 100kb/s ile indiriyordu bir sürü eleman geldi baktılar diyorlar alt yapı yok sanayi var bizim burda galba sanayi alt yapısını kullanıyor dendi. İyi güzel dedim hiç yoktan var internet sosyal paylaşım sitelerine giriyor oyunlarda sıkıntı çıkartmıyor pek dedim başladım takılmaya 2 gün öncesine kadar bir yavaşlama geldi ki sosyal paylaşım siteleri bile açılmıyor. Video izlemek için video sitelerine giriyorum(ad vermek istemedim belki yasaktır diye) 144p de bile video açılmıyor normalde 360p de izliyordum. Ablamın üstüne modem ablam geldi bugün arkadaşlarında kalmıştı. Dedim böyle böyle biliyorum dedi hızı düşürmüşler dedi AKK(ADİL KULLANIM KOTASI) yani dedim bunlar şaka mı verdikleri internet 100kb/s birde utanmadan hız mı düşürüyorlar? ben şimdi yakın zamanda Allah izin verirse yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum daha sonra bunları arayacağım ne söylersem benimle ilgilenirler yeter artık ya kaç kere aradık hiç bir şey yaptıkları yok bir arka sokağımda halamlar oturuyor TTNET kullanıyorlar 500Kb/s ile indiriyor ben 300 400kb/s 'ye de razıyım 100kb/s ne abi ki bazen 85 kb/s iniyor şaka mı bu ya! arkadaşlarım 1-2MB ile indirirken ben 100kb/s 85kb/s şimdi ben bunları arayıp ne dersem bunlar adam akıllı gelirler yardımcı olurlar hız verirler bir şeyler yaparlar Alt yapıysa alt yapı gelip çekeceksin buraya da alt yapıyı! yardımlarınızı bekliyorum beyler aradığım zaman ne diyeyim bu heriflere ben yeminle çıldırıyorum ya konuyu bile zar zor açıyorum şu an yani 30 40 saniyede açıldı! yardım beyler yardımlarınızı esirgemeyin Allah'a emanet olun