SuperSilah Yeni üye Katılım 20 Ağu 2017 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 Konum İstanbul Kredi 0 23 Eyl 2017 #1 Selamın aleyküm arkadaşlar. Benim bi sorunum var SuperSu yu nasıl system e kurabilirim bazı videolara baktım ama anlamadım yardım eder misiniz
Selamın aleyküm arkadaşlar. Benim bi sorunum var SuperSu yu nasıl system e kurabilirim bazı videolara baktım ama anlamadım yardım eder misiniz
BufGix Uzman üye Katılım 7 Ağu 2015 Mesajlar 1,089 Tepkime puanı 2 Konum Phobos/Space Kredi 0 23 Eyl 2017 #2 Luck pacher ile deneyebilirsin veya Link2SD var onla da deneyebilirsin ama Niye systeme kurmak istiyorsun ki bir artisi si yok yani system de ne kadar az uygulama varsa o kadar iyi Oyla 0 Downvote
Luck pacher ile deneyebilirsin veya Link2SD var onla da deneyebilirsin ama Niye systeme kurmak istiyorsun ki bir artisi si yok yani system de ne kadar az uygulama varsa o kadar iyi
W whoody Üye Katılım 21 Ağu 2017 Mesajlar 98 Tepkime puanı 0 Yaş 26 Konum Konya Kredi 0 24 Eyl 2017 #3 sistem ana dizinini aktarmak için lucky patcher kullanabilirsin ama üstte arkadaşın da beirttiği gibi hiçbir artısı yok aksine eksisi var Oyla 0 Downvote
sistem ana dizinini aktarmak için lucky patcher kullanabilirsin ama üstte arkadaşın da beirttiği gibi hiçbir artısı yok aksine eksisi var