Arkadaşlar bir sorunum var. Ubuntu 10.0 ve vista yüklü bir laptopum var. Markası samsung r522. Recovery (tam, c ye) yaptım ve bilgisayar sürekli reboot etmeye başladı.
Masaüstünde Windows'a format attığımda, Unix kayboluyor ama Windows çalışıyordu. Sonra Unix'e format atıp grup kuruyordum. Laptopta ters bir şey oldu ama anlayamadım.
comander la dosyaları kontrol ettim. Recovery işlemi gerçekleşmiş.
xp ile format atmak istedim ama xp cdsini görmüyor.
pardus 2007 denedim, ekran takılı kalıyor.
ubuntu 7.04 canlı cd ile açmak istedim ama grafik kartıyla ilgili sorun verdi.
Bios ayarlarıyla da oynadım ama sonuç başarısız.
Isınma ile ilgili bir sorunum var ama, ondan kaynaklandığını sanmıyorum. Çünkü recovery den önce buna benzer bir sorunum yoktu.
Aklıma ne geldiyse, elimde ne program varsa denedim. Acaba başka deneyebileceğim yada denemem gereken bir şey biliyor musunuz?
Yardımcı olursanız sevinirim...
Masaüstünde Windows'a format attığımda, Unix kayboluyor ama Windows çalışıyordu. Sonra Unix'e format atıp grup kuruyordum. Laptopta ters bir şey oldu ama anlayamadım.
comander la dosyaları kontrol ettim. Recovery işlemi gerçekleşmiş.
xp ile format atmak istedim ama xp cdsini görmüyor.
pardus 2007 denedim, ekran takılı kalıyor.
ubuntu 7.04 canlı cd ile açmak istedim ama grafik kartıyla ilgili sorun verdi.
Bios ayarlarıyla da oynadım ama sonuç başarısız.
Isınma ile ilgili bir sorunum var ama, ondan kaynaklandığını sanmıyorum. Çünkü recovery den önce buna benzer bir sorunum yoktu.
Aklıma ne geldiyse, elimde ne program varsa denedim. Acaba başka deneyebileceğim yada denemem gereken bir şey biliyor musunuz?
Yardımcı olursanız sevinirim...