Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışma renkleri ve geçişler oldukça güzel olmuş özellikle renk seçimlerini sevdim.
Masanın altında bulunan yansıma ortamın ıslak olduğunu andırıyor veya ofislerin yeni silinmiş/paspas çekilmiş yerler gibi.
Masanın tasarımı sade fakat masanın yine yansımasında bir hata var gibi çünkü: yansımada masanın ayaklarını göremedim vurgulama veya tonlamadan olabilir fakat dediğim gibi.
Bilgisayarın seçimi oldukça hoşuma gitti 1998 lerde assembly exploit programalama yapılan diskte programlanan bilgisayarları andırıyor. ( Red team geçmemek lazım. Gezi eğlemi vb. olayları tekrar hatırlatan bir mesaj gibi adeta )
Ekranı da sevdim. Fakat ekranın ortasından geçen çizgilerden eklerseniz eklemişsiniz galiba fakat biraz farklı tonlarda olsa cam yüzeyi giibi bir yüzey olduğunu andırsanız tasarım olarak. Onun üstüne ortadan geçen parazit eklerseniz daha güzel duracağı kanatindeyim.
Ayrıca ufuk çizgisi ve öz yenileme olarak tekrar gözden geçirirseniz ufuk çizgisi eklemediyseniz eklerseniz oldukça güzel duracağını düşünüyorum. ---------------------------------------------------------------------
Ellerinize & Yaratıcılığınıza Sağlık. ---------------------------------------------------------------------
( Yorum eklenebilir fakat sizin eleştiri sevip sevmediğinizi bilmediğimden dolayı fazla uzatmak istemedim. )