Herkese Merhaba. Yaklaşık 3 haftadır arastirmama rağmen suspend yemeyen bir hosting bulamadım. Ücretli denedim yine suspend yedi. Piyasadaki neredeyse tüm hostingleri denedim yine olmadı. Sizin bildiğiniz illegal ve yabancı bir hosting var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zetta host denesene.Herkese Merhaba. Yaklaşık 3 haftadır arastirmama rağmen suspend yemeyen bir hosting bulamadım. Ücretli denedim yine suspend yedi. Piyasadaki neredeyse tüm hostingleri denedim yine olmadı. Sizin bildiğiniz illegal ve yabancı bir hosting var mı?
"Hesabınız kaydedilemedi. Lütfen daha sonra tekrar deneyin veya müşteri desteği ile iletişime geçin" böyle bir hata verdi. Kayıt olurken hata veriyor. Google ile kayıt olmaya çalışıyorum yine olmuyor. Bu sitede bir sıkıntı var.Zetta host denesene.
Vpn ile gir"Hesabınız kaydedilemedi. Lütfen daha sonra tekrar deneyin veya müşteri desteği ile iletişime geçin" böyle bir hata verdi. Kayıt olurken hata veriyor. Google ile kayıt olmaya çalışıyorum yine olmuyor. Bu sitede bir sıkıntı var.
Vpn ile giriş yaptım oldu. Suspend yerse buradan bildiririm. Teşekkür ederim.Vpn ile gir
yedi mi sus?Vpn ile giriş yaptım oldu. Suspend yerse buradan bildiririm. Teşekkür ederim.
Scripti yükleyince site error veriyor. Silince tekrar normaline dönüyor. 3 tane farklı farklı script denedim ama hepsinde de error verdi. Hosting'in bir hatası olabilir.yedi mi sus?
Script yükleyince hata veriyor. Scripten kaynaklanan bir sorun değil. Başka bir şey yükleyince de hata veriyor. Sen kullanıyor musun bu hostingi. Bu hata neyden kaynaklanıyor.Vpn ile gir
Scripti kendin yap eğer bulursanda az kullanılan bir script bul ve scripti 48 saat sonra yükle siteyeScript yükleyince hata veriyor. Scripten kaynaklanan bir sorun değil. Başka bir şey yükleyince de hata veriyor. Sen kullanıyor musun bu hostingi. Bu hata neyden kaynaklanıyor.
Parayla alcaksınHerkese Merhaba. Yaklaşık 3 haftadır arastirmama rağmen suspend yemeyen bir hosting bulamadım. Ücretli denedim yine suspend yedi. Piyasadaki neredeyse tüm hostingleri denedim yine olmadı. Sizin bildiğiniz illegal ve yabancı bir hosting var mı?
Dediğim gibi parayla aldım yine suspend yedi.Parayla alcaksın
SomeeHerkese Merhaba. Yaklaşık 3 haftadır arastirmama rağmen suspend yemeyen bir hosting bulamadım. Ücretli denedim yine suspend yedi. Piyasadaki neredeyse tüm hostingleri denedim yine olmadı. Sizin bildiğiniz illegal ve yabancı bir hosting var mı?
İnfinity hostda eğer scriptin sağlamsa atmıyor hatta 2 gün önce kurduğum site duruyor fake scliDediğim gibi parayla aldım yine suspend yedi.