Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinize sağlık.Günaydın değerli forum üyeleri. Bugün, Basın&Medya Ekibinden olan @'Syera adlı yöneticiye canım sıkıldı diye logo yaptım umarım beğenir. İmzasız halleri özelden iletilecektir.
İmzalı;
![]()
Tasarım Yaparken Dinlediğim Müzik;
Ellerine sağlık Anka ama sana Işte öyle birşey şarkısını öneririmGünaydın değerli forum üyeleri. Bugün, Basın&Medya Ekibinden olan @'Syera adlı yöneticiye canım sıkıldı diye logo yaptım umarım beğenir. İmzasız halleri özelden iletilecektir.
İmzalı;
![]()
Eline sağlıkMerhaba değerli forum üyeleri. Bugün, Basın&Medya Ekibinden olan @'Syera adlı yöneticiye canım sıkıldı diye logo yaptım umarım beğenir. İmzasız halleri özelden iletilecektir.
İmzalı;
![]()
Elinize saglik Bi bana duzeltmediler BundanMerhaba değerli forum üyeleri. Bugün, Basın&Medya Ekibinden olan @'Syera adlı yöneticiye canım sıkıldı diye logo yaptım umarım beğenir. İmzasız halleri özelden iletilecektir.
İmzalı;
![]()
Teşekkür ederim.Elinize sağlık.
Teşekkür ederim.elinize saglıkkkkkkk![]()
Teşekkür ederim. Ama sadece Müslüm Gürses dinleyen birine başka şarkı önermek biraz güldürdü beni.Ellerine sağlık Anka ama sana Işte öyle birşey şarkısını öneririm
Teşekkür ederim.Eline sağlık
Teşekkür ederim. Yarını bekle diyeceğim de benim vaktim yok bu logoyu uykulu hâlimle yaptım.Elinize saglik Bi bana duzeltmediler Bundan![]()
Teşekkür ederim.Eline sağlık
canini yerim dusunmen onemli benim icinTeşekkür ederim. Yarını bekle diyeceğim de benim vaktim yok bu logoyu uykulu hâlimle yaptım.