Sys.stdout un değerini değiştirdim ve öylece kaldı nasıl normale döneceğim. Sys.exit hata veriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abi ana kaynak kodu mu o kadar bilmiyorum gerçekten doğurusu ana kaynak kodu ne demek bilmiyorum .Hangi kodda değiştirdin bunu ana kaynak kodundami
Abi baktım da şimdi ana kaynak kodu ne demek diye . Söyle ben Python da çalışıyorum visual code da. Bir dosyaya atadim syd.stdout'u bir kod satırında. Çıkıp girdiğimde öyle kaldı artık tamamen değiştiremiyorumHangi kodda değiştirdin bunu ana kaynak kodundami
Hocam referans da veriyimAbi baktım da şimdi ana kaynak kodu ne demek diye . Söyle ben Python da çalışıyorum visual code da. Bir dosyaya atadim syd.stdout'u bir kod satırında. Çıkıp girdiğimde öyle kaldı artık tamamen değiştiremiyorum
Abi ben o linkteki her şeyi yazdım ama sanıyorum sorun burda en son bu kodda gitti artık değiştiremedimYazdığın kodu atarmisin? Tam olarak çünkü ne yazdığını bilmiyorum bir çok örnek var attığın linkde
import sys
f = open("dosya.txt", "w")
özgün_stdout = sys.stdout
sys.stdout = f
print("deneme", flush=True)
sys.stdout = özgün_stdout
print("deneme")