System Mechanic Professional 6.0 + Adobe PhotosHop CS3 + BeTaBatch Image Resizer 2.82

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
System Mechanic Professional 6.0 + tr + iLaç
systemmechanic6provv1.jpg
..Bu proGram PC'nizi formda tutmak için kullanabileceğiniz genel amaçlı bir program. Bu sağlam pakedin kullanımı çocuk işi* üstelik içinde yığınla değerli araç bulunuyor. Program birbirinin aynı olup boşu boşuna yer kaplayan dosyaları ve çeşit çeşit çöp dosyasını bulup kaldırabiliyor. Hangi sürücüleri ve/veya klasörleri tarayacağını seçebiliyor* programın içindeki "çöp dosyası" (waste file) listesine istediğiniz gibi müdahale edebiliyorsunuz

downLoad


Batch Image Resizer 2.82
Mükemmel bir resim converter.Resimlerinizi yeniden boyutlandırabilir ve JPG*PNG*ICO*BMP*PCX*GIF*TIF formatlarına çevirebilirsiniz.

Özellikleri:

Kolay kullanım*

Batch modunda resimleri yeniden boyutlandırma*

ismini değiştirme*

formatını değiştirme*

Resim üstüne yazı ekleme

ve daha bir çok özellik ….

Size : 724 Kb

Download

iLaCı

Adobe PhotosHop CS3 BeTa
Dünyada en çok kullanılan resim işleme yazılımı olan Photoshop* yenilenmeye devam ediyor. Sırada Adobe Photoshop CS3 var. Yazılımı indirip deneyebiliyorsunuz.
Adobe firması* en çok kullanılan fotoğraf işleme yazılımı olan Photoshop'un yeni versiyonun beta sürümünü 15.12.2006 Tarihinde piyasaya sürdü. Programı kullanabilmek için Photoshop CS2 seri numarasına sahip olmak yeterli. Adobe firmasından yapılan açıklamaya göre beta sürümü çıkan bu yeni sürümün tam halini 2007 yılının bahar aylarında kullanabileceğiz.

Photoshop CS3'deki yenilikler Mac* PowePC ve Windows işletim sistemleriyle uyumlu olarak çalışabilen bu beta sürümü beraberinde pek çok yenilik de getiriyor. Örneğin "Adobe Device Central” adı verilen ve yeni eklenen bir bölüm sayesinde mobil cihazlar için içerik yaratabilecek ve Beta sürümü ile Photoshop'un yeni versiyonunun gücünü görebileceksiniz.

downLoad
Keygen: 1045-1652-3546-9786-5282-1457
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.