T.h.t wallpapers pack v.1//

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BrokenDreamS

Katılımcı Üye
15 May 2009
988
0
☪OSMANLIDAN☪
1zd9kbo.png

Çalışma kendime aittir.T.H.T adına yapılmıştır.Bu programda özel olarak ayrılmış wallpapersleri ve arka plan resimlerini elde edebilirsiniz.Şimdiden Yorum yazan ve Teşekkür eden arkadaşlara Teşekkürler..Emeğe Saygı zor bişi deil.

2yopkjq.png

331lzs8.jpg

ns0lv.jpg


 

emo_57

Uzman üye
18 May 2010
1,380
0
su tesekkur diyenler tskkr butonunu kullansalar guzel olacak ama...

Emegine saglik kardesim/abi.
 

Crazybros

Katılımcı Üye
2 Haz 2011
448
0
.......
Eline Sağlık Auto Play Konusunda 4 Senedir Profosyonelim Bidaha Program Yazarken Yardımcı Olabilirim Özelden Msj At Yeter ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.