ozgun55 Üye Katılım 18 Mar 2017 Mesajlar 98 Tepkime puanı 0 Kredi 0 5 Kas 2018 #21 Ben bu şekilde smm tarzı bi panel kurabilir miyim bu sc ile
'starktom Uzman üye Katılım 9 Ara 2017 Mesajlar 1,733 Tepkime puanı 0 Konum Nereye Kredi 0 5 Kas 2018 #22 es26es999' Alıntı: arşiv hatalı hatası alıyotum Genişletmek için tıkla ... İlk olarak buraya tıklıyarak programımızı indirmek için sitemize gidelim. Buradan bilgisayarınız 32 bit ise 32biti 64 bit ise 64 biti indirin benimki 32 bit olduğu için onu indiricem. Yüklenen programı açıyoruz ve kurulacak yeri seçdikden sonra İnstall butonuna basıyoruz. Daha sonra yeşil bar dolunca Close butonuna basıyoruz. Ve hata aldımız arşivin üstüne sağ tıklayıp 7-Zip bölümüne geliyoruz ve arşivi aç diyoruz ve sorun çözülüyor.
es26es999' Alıntı: arşiv hatalı hatası alıyotum Genişletmek için tıkla ... İlk olarak buraya tıklıyarak programımızı indirmek için sitemize gidelim. Buradan bilgisayarınız 32 bit ise 32biti 64 bit ise 64 biti indirin benimki 32 bit olduğu için onu indiricem. Yüklenen programı açıyoruz ve kurulacak yeri seçdikden sonra İnstall butonuna basıyoruz. Daha sonra yeşil bar dolunca Close butonuna basıyoruz. Ve hata aldımız arşivin üstüne sağ tıklayıp 7-Zip bölümüne geliyoruz ve arşivi aç diyoruz ve sorun çözülüyor.