tanimadigim numara durmadan beni ariyor

SP

Deneyimli Moderatör
29 Eki 2018
2,730
14
605
sabah uyandigimda bu numara beni 23.00 da aramis oglen geldim yine 2 kere aradi whatsapp tan 2 resim attı heralde sapık birisi resimde bir facebook grubu vardi herkes numarasini paylasiyormus nasil engellerim? 4629 la bitiyor
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
4
390
Ankara
Numarayı engelleyebilirsin. Çok basit ve etkili bir çözümdür.

Ama bence engelleme; telefonu aç ve hiç dinlemeden bağıra çağıra şarkı söylemeye başla. Arkadaşların varsa hoparlöre al ve beraber söyleyin. Bırakın 3 4 kuruş da olsa parası gitsin, hem de gülüp eğlenmiş olun.
 

'Börteçine

Kıdemli Moderatör
25 Şub 2016
7,601
14
773
merhaba
iphone kulanıyorsanız Telefon. Ayarlar > Telefon > Arama Engelleme
android kullanıyorsanız /Son Aramalar ekranından istemediğiniz numaraya tıklayarak “Çağrı Ayrıntıları” bölümüne geçin. Açılan sayfada direkt olarak “Numara Engelle” ye basarak engeliye bilirsiniz
 

Safer

Katılımcı Üye
1 Ocak 2019
424
0
Antalya
Merhaba bence herhangi bir şikayette bulunmadan önce biraz eğlenin.
Eğlenin derken amacının ne olduğunu öğrenin konuşturun.
Facebook grubunu öğrenin daha sonra savcılıktan izin alıp
operatörünüzden arama kayıtlarını çıkarın ve suç duyurusunda bulunun.
 

FoxZoby

Katılımcı Üye
19 Şub 2016
762
0
Engelle gitsin, hiç uğraşma. Konuya yorum yazanların çoğunun yaşı küçük olduğu için vakti bol. Boşuna vaktini kaybetme, bir abi tavsiyesi.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.