Tarihin En Güçlü DDOS Saldırısı Mı

Anterus

Uzman üye
19 Eyl 2015
1,391
0
attackers-targeting-bbc-donald-trump-amazon-web-services


602 Gbps..Evet arkadaşlar geçen hafta yapılmış bu saldırı."New World Hacking" adında ki bir grup BBC'nin sitesine gerçekleştirmiş.Söylediklerine göre 600 Gbps'nin üstünde bir rakam var.

Kaynak:602 Gbps! This May Have Been the Largest DDoS Attack in History - The Hacker News
Kaynak:BBC, Trump web attacks "just the start," says hacktivist group | ZDNet
 

ismailyldz

Üye
26 Ara 2015
69
0
bence o gurubun en güçlü ddos saldırısıdır ama tarihte daha iyi ddos saldırısı olmuştur bence.
 

Centos 8

Uzman üye
14 Eki 2015
1,052
1
İstanbul
Eğer botnet in var ise içinde 999999999999999999999 kişi var ise google harici bütün siteleri çökertirsin neden google google zengin bir site yani para var . Site Çölünce kısa bir süre sonra yeni sunucular devreye giriyor . Yani o nedenle o çökmez ama bu kadar kişilik bir saldırı tht ye yapılsa tht bile çöker .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.