2 Fotoğrafı tek sayfa'da birleştirmem lazım ama çoğu programı inceledim ortadan bölüyor bana tek sayfa'da shop yapar gibi fotoğraf birleştirmemi sağlayacak program lazım ve ya link yardımcı olur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahahahaha Hallettim hocam teşekkür ederim :dKendini tasarımcı hissedenler de dahilse resimleri gönderin halledelim
Teşekkür ederim kardeşimphotoshop var indirmek istemezsen tarayıcından photopea sitesini açarak yapabilirsin
Tam emin değilim ama Piscart kullanabilirsiniz.2 Fotoğrafı tek sayfa'da birleştirmem lazım ama çoğu programı inceledim ortadan bölüyor bana tek sayfa'da shop yapar gibi fotoğraf birleştirmemi sağlayacak program lazım ve ya link yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim ustaTam emin değilim ama Piscart kullanabilirsiniz.
Eğer profesyonel olmasını istiyorsanız Adobe Photoshop CC 2019'u kullanabilirsiniz eğer telefondan yapmak istiyorsanız canva veya picsart gibi programları kullanabilirsiniz.2 Fotoğrafı tek sayfa'da birleştirmem lazım ama çoğu programı inceledim ortadan bölüyor bana tek sayfa'da shop yapar gibi fotoğraf birleştirmemi sağlayacak program lazım ve ya link yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim adobe işime yaradıEğer profesyonel olmasını istiyorsanız Adobe Photoshop CC 2019'u kullanabilirsiniz eğer telefondan yapmak istiyorsanız canva veya picsart gibi programları kullanabilirsiniz.