Zone;
#Sanki biraz özlem var..
#Sanki biraz özlem var..
#Anka Tim
∞ TurkHackTeam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben işimi temiz yaparım dostum. Sitenin tüm DB'si elimde. Sitenin hiçbir verisini bozmadan kendime bir alan açarak index upload ettim. Kaydımı aldım. Önemli olan imzamızı bırakabilmemiz. Istersen panel ve pass datalarını sana atabilirim nasıl olurmuş bu iş göster bakalım ( :Bunun neresi hack, siteye dosya yüklemişsin. Sıradan bir kullanıcı bunu fark etmeyecek bile, hatta site adminleri bile farketmez muhtemelen. Kim durduk yere "data/content3/3002277.htm" adresine gider ki? Bunu yapmak ile google drive'a bir "hacked" png yükleyip link paylaşmak arasında neredeyse bir fark yok.
Bizim değilmi döveriz de severiz deTayland ile nasıl bir sorunumuz var bilmiyorum ama başarılarınızın devamını dilerim![]()
obt nasılsın iyimisinEline Sağlık.
seni buralarda görmek güzel Tayland sizleri özlemişBen işimi temiz yaparım dostum. Sitenin tüm DB'si elimde. Sitenin hiçbir verisini bozmadan kendime bir alan açarak index upload ettim. Kaydımı aldım. Önemli olan imzamızı bırakabilmemiz. Istersen panel ve pass datalarını sana atabilirim nasıl olurmuş bu iş göster bakalım ( :