Tc kimlik no yaz adres bul 3.0

boa3535

Yeni üye
30 Eki 2009
28
0
ya arkadaşlar tartışmanın bir anlamı yok. konu sadece rapidshare premium üyelere açık konumda. bizim gibi normal üyelerin ulaşamamsı normal yani :)


yenibitmapresmi.png
 

huysuz34

Yeni üye
12 Kas 2009
3
0
Arkadaşlar bu programı yapan kişiyi biliyorum. Eskiden çalışan bir programdı ama şimdi YSK veriyolu bağlantısını kapattığı için program çalışmıyor. İndirebilseniz dahi bir işlevi kalmadı bu programın...
 

sessiz09

Yeni üye
26 Tem 2009
21
0
elinize sağlık güzel paylaşım olmuş ama adamın zaten ben tc nosunu bilsem her neyi varsa ulaşırım diye düşünüyorum adı yaz tc nosunu bul diye bişey olsa daha hoş olur
 

fenerlimemo

Uzman üye
23 Tem 2008
1,011
0
istanbul
arkadaşlar böle bişe mümkün deil adamlar intten arastırıo en fazla nereli olduqunu görüolar bunlar sadece devletin verdiqi programlarda olanblr. telefonden yer tespit etme gibi yani bu prgramlar özeldr devlet tarafndan verilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.