Team Viewer 4 internet üzerinden bilgisayara girme

efe775

Yeni üye
23 Eyl 2009
43
0
Nemo-TeamViewer-12-4-08.png


arkadasının veya istediğin kişinin bilgisayarına izin istiyerek girip bakmak.
kurulumu kolay ve kullanışlı
teamviewer4.jpg

şifre var onu alıyorsunuz ve o şifrele bilgisayarına giriyorsunuz aynı anda bilgisayarını kontrol edebiliyorsun.program 2 bilgisayardada kurulu olması lazım.

crack içindedir...

link
Team Viewer 4.rar
 

boydanger

Yeni üye
13 Ara 2010
26
0
bazı arkadaşlar programa inandırıcı gözle bakmıyor galiba ama yasal bir program 6 aydır kullanıyorum bende paylaşım için tşkler kardeş
 

ahmetd006

Yeni üye
8 Ocak 2010
43
0
Ankara
:D Gülelim Boş Ver Aglamayı :) Tşkler yinede Cnm 6 sı cıktı bunun dene :O Metin2 pvp server kurarken bebelere işime yarıyorudu :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.