TechSmith Camtasia Studio v8.0.0 Build 878 (Görsel Sunum,Görsel Ders Hazırlama Progra

Aftemelouchos

Kıdemli Üye
27 Haz 2012
2,695
2
Balıkesir -- Erdek
techsmithcamtasiastudio.jpg


Ekranda yaptığınız hareketleri video dosyasına dönüştüren profesyonel bir yazılım. Örneğin bir programın kullanımı hakkında sunum hazırlamanız gerekiyor, bu program ile bilgisayarınızda yaptıklarınızı video olarak kaydedip dilediğiniz gibi yayınlayabilirsiniz. Hazırladığınız görüntüleri kullanarak etkili sunumlar yapmanız için gereken yardımcı araçlar da program ile birlikte geliyor. Bunlar Macromedia Flash (.flv and .swf), Windows Media (.wmv), Apple QuickTime (.mov), RealNetworks RealMedia (.rm) ve diğerleri.Kaydettiğiniz görüntüler arasında geçiş yapmak, grafikler hazırlamak, çalışmalarınızı CD'ye yazmak ve flash ile internette yayımlamak bu programla çok kolay. Bu yeni sürümdeki "PowerPoint" eklentisi ile hazırladığınız sunumları "avi" formatında da kaydedebilirsiniz.




Download Freakshare
FreakShare - Easy One-Click File Hosting

Download Letitbit
[url=http://letitbit.net/download/42401.4e7a158ea0b60e60631550b8e320/TechSmith_Camtasia_Studio_8.0.0_Build_878.rar.html]TechSmith_Camtasia_Studio_8.0.0_Build_878.rar download for free on file share letitbit.net [url]https://tik.lat/OndVs
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.