Tehdit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qhosT*

Uzman üye
11 May 2013
1,067
0
SanalCity :)
Adamın biri benim yanlış fotoğraflarımı çekmiş . Telefonundan bana gösteriyor ancak telefonu bana vermiyor ve tehdit ediyor . Yapabileceğim bişey var mı ?
 

cor-vo

Yaşayan Forum Efsanesi
23 Tem 2013
7,985
1
122
ne gibi bir tehdit? ne istiyor senden? çaresizsen onun dediğini yapmak durumundasın, veya o kadar kötü değil deyip gidebilirsin.
 

qhosT*

Uzman üye
11 May 2013
1,067
0
SanalCity :)
Teşekkürler arkadaşlar . Yanlış fotolardan kastım , işte uyurken ççekmiş beni patrona gösteririm diyor ve masaj yaptırıyor :) Bu yani :) Telefonuna trojan filan atamaz mıyız ?
 

Lyrinx

Katılımcı Üye
29 Tem 2012
791
0
Birşey olmaz sen kafanı rahat tut. Uyuyorsan ona neymiş (kıskanmıyorsa o başka tabiki).Biraz dilini kullansana üstadım : ))
 

BeFa*

Uzman üye
22 Ocak 2012
1,223
0
127.0.0.1
Bence 2 Dakika Delikanlı Ol Saldır Adama O Kim Seni Tehdit Ediyor Bana Yapsalar 1 Saniye Düşünmeden Saldırırdım Telefonunu Paramparça Edip Birşeyler Yapardım.. Anladın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.