Teknik XP

erdem28

Kıdemli Üye
28 Eyl 2007
2,662
44
İSTANBUL
alıntıdır

Ömrünü teknik servislerde bilgisayalara Windows kurmakla geçiren. Önce Xp; sonra driverler, güncellemler, office ve standart programları kuran. Çoğu zaman bunları farklı cd'lerden yükleyip en az 1-2 saatini bilgisayara harcayan, teknik servis elemanları içindir bu Xp. Bütün bunları tek cd ile hemde tek seferde yapmak içindir bu Xp. Sadece bu cd'yi bilgisayara takıp kurulum partitionunu seçip gidin ve yaklaşık 20-30 dakika sonra geri geldiğinizde sizi kurulumu bitmiş ve aşağıdaki şekilde masaüstü gelmiş bir bilgisayar karşılıyor. (Saat ve bloknottaki yazılar hariç)


1) Windows Xp: Farklı zevklere sahip kullanıcılar düşünülerek mümkün mertebe, Windowsun orjinalitesine sahip çıkılmıştır. Görsel olarak; Windowsun en karizmatik teması olan Media Center Royale ile kullanım miktarını gösteren hdd ikonları ile görsellik hem arttırılmış, hem de sade tutulmuştur. İsteğe bağlı devreye giren Vista kenar Çubuğu ile başlat çubuğunu saydamlaştıran TransBar programı da yine görselliği arttırıcı özelliklerdir.

2) Windows Güncellemeleri: Ağustos 2007'ye kadar yayınlanan bütün Windows güncellemeleri de pakede entegredir.

3) Driverler: Anakart, ses kartı, ekran kartı, sata, cam v.s gibi yüzlerce donanım için yüklü driverler.

4) Yüklü Programlar: Bir bilgisayarda olması gereken ve her türden kullanıcının isteklerini karşılayacak 30 kadar dahili program. Hepsi full ve nerdeyse tamamı Türkçedir. Bu programların hepsi Xp'ye gömülü olup, Windows kurulumu sırasında (t13 de) peşpeşe otomatik olarak yüklenmektedir. Seri kurulum olması açısından seçme durumu yoktur. Bunlar ise:
- Acrobat Reader 8 Türkçe
- AntiPorn 8.1.9.22
- FireFox 2.0.0.6 Türkçe
- Flash Plug-in for Ie and FireFox
- FlashGet 1.9.2 Türkçe
- Hotkey 10 Parmak Eğitim Programı Türkçe
- Kelebek Script Türkçe
- Vista Hdd Icons
- K-Lite Mega Codec Pack 2.10
- KMPlayer 2.9.3 Türkçe
- MagicIso 5.4
- Media Player 11 Türkçe
- Msn Live 8.1 Türkçe (Özellikle pencere temaları çok hoşunuza gidecektir)
- Nero 7.9.6.0 Lite Türkçe
- NetFramework 1-2-3 +Upd.
- Nod32 2.70 Türkçe (Internetiniz varsa, güncellemeyi unutmayın)
- Internet Explorer 7 Türkçe
- MoonStar Eng-Tr Sözlük
- Vista Kenar Çubuğu 2.0 Türkçe
- Office Xp Türkçe (Word, Excell, PowerPoint, Access)
- Okey+ v2.1 Türkçe
- Sun Jawa 6.1
- TransBar Türkçe
- Turing Eng-Tr Sözlük v6.02
- Undelete Plus 2.5.2
- WinAmp 5.05 Türkçe
- WinRar 3.61 Türkçe
- XnView 1.91 Türkçe

Not: Sistem özellikleri kısmında görünen ve bir bakıma mecburen koyduğum Ö.Ç ve Centilboy kelimelerinden başka programın hiç bir yerinde hiç bir reklam yoktur. Onu da regeditden 5-10 saniyede değiştirebilirsiniz. Programı isteyen istediği gibi değiştirebilir, hatta ekleme-çıkarma yaparak kendine maledebilir. Tamamen serbest olup anonimdir. Gözden kaçan ufak tefek hatalarla da karşılaşırsak hep beraber çözmeye çalışalım. Iso dosya boyutu 699 Mb. Saygılar...

Programı indireceklere Önemli Not: Programda ortaya çıkan bazı soru ve sorunlar; ve bunlardan bazılarının çözümleri aşağıdaki mesajlarda anlatılmıştır. Lütfen bu mesajlara gözattıktan sonra, eğer işinizi görecekse programı indirin. Bu sayede aynı soru ve sorunların, onlarca defa tekrar sorulmasından kurtulmuş oluruz.


teknikxprb3.jpg



Linkler İndir 7 Part

http://rapidshare.com/files/49881148/TeknikXp.part1.rar

http://rapidshare.com/files/49876061/TeknikXp.part2.rar

http://rapidshare.com/files/49870174/TeknikXp.part3.rar

http://rapidshare.com/files/49854224/TeknikXp.part4.rar

http://rapidshare.com/files/49846235/TeknikXp.part5.rar

http://rapidshare.com/files/49837668/TeknikXp.part6.rar

http://rapidshare.com/files/49828271/TeknikXp.part7.rar
 

11111

Yeni üye
16 Kas 2007
1
0
s.a arkadaslar programı daha onceden denedım oncelıkle lınkı koyan arkadasa tessuk ederım ama bılgısayar fırmalarının ındırmelerını ıstemem neden dıyeceksınız_???? cunku kurulum tamam sıkıntısız sekılde halledıyor ondan yana her hangı bır sıkıntı yok ama ag sorunu verıyor yanı aglarda gorme sıkıntısı baya bı var bunu ındermeden arkadaslarıma soylemek ıstedım saygılarımla emegı gecen arkadasşlara tskler.....
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.