Meraba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve vısta transfer adlı (sanırım doğruı yazıorum çünkü artık masa üstüm gitmiş durumda bakamıyorum)bi program yükledim forumdan.Gerekli yazıları okuduudm ve indirip kurdum sonrasında kurarken sanırım bazı kutucukları işaretlemedim ve bi değiiklik olmadığını görünce porgramı silmeye karar verdim.Sildikten sonra pc yeniden başlatı kendini ve masaüstüm gitti hiç bir simge yok fare sağ tuş aktiviteleri cıkmııyo pencere+R tuşu çalıştır kısayolu deneyip sistem geri yüklemek geldi aklıma ama kısayollar çalışmıo ha oeki buraya nerden geldin die sorarsanız WİNDOWS GÖREV YÖNETİCİSİ ctrl+alt+del yaparak ordan da dosya yeni görrev deyip msn açtım ve mail sayfamdan girebiliyrum net ortamına. Ne yapmam gerektiğini yada sorunun ne oldugunu söylerseniz sevinirim . Acaba vısta transfer programı kurulurken bazı windows dosyalarını sildimi neyse cevap bekliyorum ... ( Bazı arklar yardımcı oldular sağolsunlar ama yani masaüstümü şu anda geri getirebilecek bi işlem bilen varmı üstatlar tekrar açıyorum konuyu ama bi mahsuru yoktur umarım)