Merhaba değerli hocalarım sizlere bir sorum olacak ben bir hedef telefonun ekranına kendi index imi koymak istiyorum yani ana menüde benim index im çıkmasını istiyorum böyle bir şey yapılabiliyor mu yapılabiliyorsa yardımcı olurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Java'daki android.app kütüphanesini dahil edip WallpaperManager methoduyla yapmanız mümkün.Merhaba değerli hocalarım sizlere bir sorum olacak ben bir hedef telefonun ekranına kendi index imi koymak istiyorum yani ana menüde benim index im çıkmasını istiyorum böyle bir şey yapılabiliyor mu yapılabiliyorsa yardımcı olurmusunuz
wallpaperManager.setResource(//resim);
hocam arkadaşın yaşı küçük belli ve zaten javada kodlamayı bilse kotlin'de kodlamayıda bilir o zamanda bu soruyu sormazdı. Üstteki kiosk modu daha mantıklı arkadaşın isteği için ama telefona sızma kısmı asıl öğrenmesi gereken nokta yıllar sonra tekrar tht bakayım dedim ama hiç değişmemiş. Yaşlar küçük hayallerde site hack telefon hack pc hack - yeni konu açıp soru sorulur - en alakasız cevaplar alınır - bir daha kontrol edilmez - yaş büyüdükçe de siteye girilmezJava'daki android.app kütüphanesini dahil edip WallpaperManager methoduyla yapmanız mümkün.
Java:wallpaperManager.setResource(//resim);
Ben yinede javaya yönlendirireyim belli mi olur belki ileride meslek edinirhocam arkadaşın yaşı küçük belli ve zaten javada kodlamayı bilse kotlin'de kodlamayıda bilir o zamanda bu soruyu sormazdı. Üstteki kiosk modu daha mantıklı arkadaşın isteği için ama telefona sızma kısmı asıl öğrenmesi gereken nokta yıllar sonra tekrar tht bakayım dedim ama hiç değişmemiş. Yaşlar küçük hayallerde site hack telefon hack pc hack - yeni konu açıp soru sorulur - en alakasız cevaplar alınır - bir daha kontrol edilmez - yaş büyüdükçe de siteye girilmez![]()
Yani ben rat kullanarak rat ın icinden yapabilirimYapılır ama indexten kasıt arka planı index fotoğrafını koyarsın anca öyle. Rat,metasploit tarzı sızma araçlarını kullanman gerek
Evet yapabilirsiniz ancak denildiği gibi telefona sızılması gerek onun içinde güncel rat programı bulmanız gerekiyor.Yani ben rat kullanarak rat ın icinden yapabilirim