Telefon Hacklama Acil !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Black-King

Yaşayan Forum Efsanesi
30 Tem 2012
10,353
340
İstanbul
Arkadaşlar Bana Telefon Hack lazım neden derseniz kız meselesi :D ondan acil sadece bir intikam lütfen varsa elinizde telefonla ilgili hack paylasırsanız sevinirim teşekkürler !
:secret
 

Chieftain00

Yeni üye
19 Eyl 2012
6
0
telefondan hack demişsin de arkadaşım telefonun markası ne işletim sistemi ne bunlar hakkında da bilgi versen iyi olur. telefondan anlayan biri dahi bu yazdığını okusa dikkate almaz. dünya kadar telefon marka ve modeli var. google dan aratacak olursan nokia hack desen farklı bir konu çıkar. mobil dünya da telefon hackten anlaşılan tek şey nokia sertifikasız programları yüklemiyor. bunu sağlamak için de teelefonun sistem ayarlarını ve güvenliğini program vasıtasıyla etkisiz hale getiriyorsun. google da da telefon hacklemek budur. şaka amaçlı bir şeyler yapmak istiyorsan mesela telefon hackli ise ve nokia ise spam-x diye bir program var mesajı yazıyorsun numarayı yazıyorsun sonra mesela 50 yazıyorsun artarda o numaraya 50 mesaj gidiyor. sana ancak bu kadar yardımcı olabilirim. kolay gelsin.
 

WelcomeMyHell

Uzman üye
12 Tem 2012
1,487
0
Türkiye
telefon bluetooth la hacklenir
başka türlü olmaz
eğer çökerteceksen o telefona indirebildiğin kadar por** indireceksin telefon virüs kapıyor resetleniyor ve çöküyor :)
 

NeoXo7

Katılımcı Üye
17 Tem 2012
930
0
System.Info
Telefon Hack Diye Birşey Yoktur Telefona Ne olarak OLsun İlk Baglantıda İzin İster Bluetooth iLe Bişeyler Yaprsın Veya Tel i Pc Suite Ye Baglarsan Güvenlik kodu felan ne olursa olsun girersin bilgilere .

İyi ForumLar ..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.