Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefon modelin nedir?arkadaşlar telefonumun hafızasını donanımını değiştirerek arttırmak istiyorum. Mümkün müdür?
Samsung A10 sTelefon modelin nedir?
Telefonun hafıza kartı desteği var onu kullanarak yükseltebilirsin.Samsung A10 s
Hocam benim amacım kendim telefonun direkt 32gb hafızasını 64 falan yapabilmek. Sadece tecrübe olsun deneyeyim istiyorum. Yoksa hafıza kartı falan alternatif tabii ki.Telefonun hafıza kartı desteği var onu kullanarak yükseltebilirsin.
O konuda pek bir fikrim yok @ByZehirx hocama sorabilirsin.Hocam benim amacım kendim telefonun direkt 32gb hafızasını 64 falan yapabilmek. Sadece tecrübe olsun deneyeyim istiyorum. Yoksa hafıza kartı falan alternatif tabii ki.
anakart üzerinden yapılıyor detaylı parça değişim işlemi hiç bir bilgin olmadan yapman çok zorHocam benim amacım kendim telefonun direkt 32gb hafızasını 64 falan yapabilmek. Sadece tecrübe olsun deneyeyim istiyorum. Yoksa hafıza kartı falan alternatif tabii ki.
Telefoncularda mevcuttur, fakat orjinal parça ise farklı bir marka ile değiştiriyorlar. Satacağınız zaman değerini düşürebilir. Olabildiğince (eğer yenileyecekseniz) orjinal parça taktırmaya özen gösterin.arkadaşlar telefonumun hafızasını donanımını değiştirerek arttırmak istiyorum. Mümkün müdür?
Teşekkür ederim dostum.Telefoncularda mevcuttur, fakat orjinal parça ise farklı bir marka ile değiştiriyorlar. Satacağınız zaman değerini düşürebilir. Olabildiğince (eğer yenileyecekseniz) orjinal parça taktırmaya özen gösterin.