Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanka yardım edebilir misin yaşimdi operatör ü bulduysan operatörü arayıp telefon numarası hakkında bilgi sahibi olabilirsin eğer sorarsalar beni arıyor ve taciz ediyor dersin
karşı taraf engellemeni tavsiye edicektir öyle olursa aklıma gelmemişti teşekkürler diyip kapatırsın operatörü bulmadıysan Python dili ile bula bilirsin ben daha önce çok yaptım hepsindede başarılı sonuçlar elde ettim iyi forumlar
Operatör bulmada mı ?Kanka yardım edebilir misin ya
Kanka sorgudaOperatör bulmada mı ?
atıyorum Türkcell ara Türkcell i ve numarayı sor kime ait diye eğer sebebini sorarsalar rahatsız ediyor ve kim olduğunu merak ediyorum dersin ondan sonra başka İl ve ilçeyi sora bilirsin hangi ilçeden arıyor gibisinden bir nevi sosyal mühendislik yapıcaksın kişinin senin haklı karşı tarafın haksız olduğuna inan dırıcaksın bir neviKanka sorguda
Aslında bunlara gerek kalmadan çok basit yöntemler var, lakin böyle açık açık söylemem yanlış olur gibi duruyorşimdi operatör ü bulduysan operatörü arayıp telefon numarası hakkında bilgi sahibi olabilirsin eğer sorarsalar beni arıyor ve taciz ediyor dersin
karşı taraf engellemeni tavsiye edicektir öyle olursa aklıma gelmemişti teşekkürler diyip kapatırsın operatörü bulmadıysan Python dili ile bula bilirsin ben daha önce çok yaptım hepsindede başarılı sonuçlar elde ettim iyi forumlar
Python dili ile bula bilirsin ben daha önce çok yaptım hepsindede başarılı sonuçlar elde ettim iyi forumlar
evet başka yöntemlerde var ancak ben bunu daha çok yapıyomAslında bunlara gerek kalmadan çok basit yöntemler var, lakin böyle açık açık söylemem yanlış olur gibi duruyor
Herşey sosyal mühendisliğe dayalı
O numaradan sm ile bilgi toplayın demiyorum
Ancak fazlaca başka yöntemler mevcut