Telefon Numarasından Kişinin Resmini Bulma Sitesi Yayında !

byproblack

Katılımcı Üye
24 Tem 2017
709
0
Mars
Belli geliştirilir ise güzel olabilir ama bence gereksiz bir uygulama yinede saygım sonsuz ve ellerine sağlık
 

Rootcmd

Kıdemli Üye
31 Ocak 2016
4,289
2
Nebula
İnanilmaz birşy cidden whatsapp neden yok başlikda yada konuda.
Siz degerli kardeslerim bunlara kanmayin test etmeyin yazacaginiz her numara bilgi toplamadir neticede hacker sitesindesiniz bunlari bilmeniz gerek.
Hatirlayin 2012/2013 yillarini

Once bi konuyu oku ben mi acmisim sacma sacama gelipde beni suclama sinirlendirme. Daha konuyu kimin actigini bilmiyorsun bos yorum atiyosun. O yorum troll amacli atilmis bunuda mi anlayamadin

Omce dogru duzgun konuyu oku kim acmis niye acmis ne yazmis bi bak sonra yorumlara bak yorum yapan kisi ile konuyu acan kisi ayni mi diye sonra gel benim yorumuma yanit ver.
 
Son düzenleme:

Justredhack

Katılımcı Üye
10 Ara 2017
382
0
Site whatsapp mantığı ile çalışıyor whatsap resmi olmayınca göstermiyor yinede teşekkürler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.