biraz gmail açmam lazım ama onaya takılıyorum,bu konuda yardımcı olabilecek fikir sahibi dostlarım var mı?
İyi forumlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlarbiraz gmail açmam lazım ama onaya takılıyorum,bu konuda yardımcı olabilecek fikir sahibi dostlarım var mı?İyi forumlar
cevabın için teşekkürler.Mesela İos gmail üzerinden düzenli mail açan insanlar var günlük sınırı olmadan yapıyorlar.Bunu öğrenmeye çalışıyorum aslında.selamlar
kısa sürede birden fazla gmail hesabı oluşturduysan eğer google böyle bir kısıtlama getiriyor
tek çaren yeni bir cihaz ve yeni bir internet bağlantısı (veri) aynı cihaz üzerinden bu sınırı geçmen mümkün değil ancak zamanla düzelebilir üstünden aşağı yukarı 48 saat geçmesi gerekiyor.
Merhababiraz gmail açmam lazım ama onaya takılıyorum,bu konuda yardımcı olabilecek fikir sahibi dostlarım var mı?İyi forumlar
cevap için teşekkürler.Aslında o satan kişiler nasıl açıyor işin orasını merak ediyorum.Ben almaya kalksam çok maliyetli oluyor o yüzden araştırıyorum bir kaç aydırMerhaba
Sanırım 5'den fazla gmail hesabı açmışsınız bundan dolayı google kendini korumaya alıyor aciliyeti var ise fake no kullanabilirsiniz fakat hepsi çalışmöaya bilir yada 49-72 saat geçtikten sonra tekrardan açabilirsiniz bunu geri almaya bir çözüm yoktur malesef beklemeniz gerekmektedir yada toplu olarak gmail hesabıda satın alabilirsinizsatan birini bulabilirsiniz.
Saygılarımla;
teşekkürler emulator olayını çözmüşler sanırım açılmıyor artık.Hem böyle yorumlar görmüştüm hem de indirip denemiştim.bluestacks yada herhangi bir emulator üzerinden açabilirsiniz hocam , bu da olmazsa youtube a girin ve hesap ekle yerinden yeni hesap oluşturun emülatorde de aynısını yapabilirsiniz