Arkadaşlar androıd iletim sistemli bir telefon alacağımda bu konuda yardımcı olur musunuz.
HTC mi alayım yoksa SAMSUNG mu karar veremedim hangisi daha iyi.
HTC mi alayım yoksa SAMSUNG mu karar veremedim hangisi daha iyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HTC al![]()
arkadasım katıldığım ve katılmadğım yerler var HTC çok akıcı bir kullanıma sahiptir işlemleri çabuk yapabilir ... IPHONE ise 4-5 gün sonra işlevini kaybeder hızını vs .. vs..Dostum Htc pek tavsiye etmiyorum. Telefon Yeni... Blackberryler moda olduğunda yani yeni çıktığında gidip aldım. telefon yenı olduğu için ülkemizde hep app error hataları veriyordu telefon sürekli formata kvkya gidiyordu. HTClerdede bu olay olabilir.. samsung almanıda pek tavsiye etmiyorum. eğer parana kıyarsan ciddi anlamda güzel hoş telefon kullanmak ıstıyorsan IPHONE4S diyorum.
Dostum Htc pek tavsiye etmiyorum. Telefon Yeni... Blackberryler moda olduğunda yani yeni çıktığında gidip aldım. telefon yenı olduğu için ülkemizde hep app error hataları veriyordu telefon sürekli formata kvkya gidiyordu. HTClerdede bu olay olabilir.. samsung almanıda pek tavsiye etmiyorum. eğer parana kıyarsan ciddi anlamda güzel hoş telefon kullanmak ıstıyorsan IPHONE4S diyorum.