Telefona İme Atma

Felıpe Melo

Uzman üye
8 Ağu 2011
1,104
0
Sivas
SElam arkadaşlar yurt dışındna telefon geldi ama amcam kendi getirdigini kayıt ettirdi . Benimde telefon acıkda kaldı telefona ime atma sansım var mı ? yardımı olabılır mısınız
 

DaRkCheRRy

Üye
5 Nis 2016
215
1
Tokyo
IPhone cihazlarda durum nasıl bilmiyorum ancak özellikle cihazın samsung model ise
internetten cihaz modelini aratıp imei atma diye araştırırsan bircok döküman bulabilirsin.
Ancak şunu belirteyim elinde şu an BTK ya kayıtlı imei numarası bulunan eski bir cihaz olması gerekiyor.

Hatta bak bir THT üyesi oldugunu zannettiğim şu arkadasın videosuna bi göz at ;)

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=W8Uoco1cfbw[/ame]
 

yegat

Katılımcı Üye
13 Şub 2012
274
0
Aldığın telefon nedir? Öncelikle bi bunu belirtmen gerekiyor. Daha sonra yorum yapıp yardımcı olmaya çalışanlara kavga mahiyetinde laflar ediyorsun.

Eğer telefonun IPHONE ise;
-hicbirsekilde imei atamazsın. Pasaport kaydı gerek. Yapan adam varsa da helal olsun. Ben yapabilen görmedim.

Eğer telefonun android ise;
-Mtk diğer adıyla mediatek işlemci ise rahatça imei atabilirsin. Ya rastgele imei deneyeceksin tavsiye etmem. Ya da elinde kullanmadığın bir cihazın imei ni atacaksın.
-Eğer Qualcom işlemci ise bunun içinde TELEFONUN MODELINi belirttiginde burda yine sana yardımcı olunacaktır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.