Telefona Sızmam Gerek

Pashazade33

Yeni üye
24 Eyl 2016
27
0
İyi günler.
Beni birinci dereceden ilgilendirecek bir konu sebebiyle bu başlığı açtım.
Telefon numarasını bildiğim birinin telefonuna girmm lazım. Ama bu haddinden fazla Önemli.
Karı kız meselesi değil. İfşa gibisinden birşey. o telefona mutlaka girmrm lazım mutlaka
Yardımlarınızı Bekliyorum.
 

GodDemon

Üye
8 Eyl 2016
71
0
Dünya
Dotum AndroidRat lazım sana KaliLinux kullanıyorsan Forumda yararlı konular var bir apk dosyası yapıp kurbana Sosyal Mühendislik yoluyla yedirebilirsin. Başka türlü sızamazsın.
 

closx

Katılımcı Üye
19 Eyl 2015
413
9
kati linux ne işe yarar ? açıklar mısın ?

Kali Linux, windows'un yanına veya üzerine kurabileceğin bir işletim sistemidir. Sıradan bir linux dağıtımından farkı, içinde hack araçları ile gelmesidir. Linux'u diğer işletim sistemlerinden ayıran fark ise, Kullanıcının gelişmiş yetkilere sahip olmasıdır.
İmzamdaki konu ile nasıl yükleneceğine ve neler yapılabileceğine bakabilirsin.
 

AJEXA

Adanmış Üye
22 Haz 2013
6,859
3
Jüpiter
Cabir radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalatu vesselam Beni Amr İbni Hazm'a yılana karşı rukye yapma ruhsatı tanıdı. Biz Resûlullah aleyhissalatu vesselam ile birkilkte otururken bizden bir kimseyi akrep soktu. Bir adam: "Ey Allah'ın Resûlü, buna rukye yapayım mı?" diye sordu. "Sizden kim kardeşine faydalı olabilecekse hemen olsun" buyurdular."

Müslim, Selam 60-61, (2198, 2199).

buyurdular, üzerinde görülmelidir!"

Tirmizi, Birr 63, (2007).

rahimehullah'ın anlattığına göre, "İbnu Ömer radıyallahu anhüma'ya: "Biz ümeranın yanlarına girer, bir çeşit konuşuruz, yanlarından çıkınca da bir başka çeşit konuşuruz" denilmişti. Onlara "Biz bunu, Resûlullah aleyhissalatu vesselam zamanında münafıklık addederdik" dedi."

Yav bu 2007de üye olanlar tırlattı mı arkadaş, flood flood.

Neyse konuyu açan arkadaş, bak arkadaşların söylediği androrattır, kali üzerinden snifftir başka yöntemlerdir hepsi kurbanın telefonunu bi süreliğine eline almaktan geçiyor. Sosyal mühendislikle kurbana server yedirebilen adam, hiç bunlara gerek duymadan direkt kurbanla iletişim kurarak kurbanın rızası ile telefonu 5 dk lığına alabilir.

Tavsiyem şu, ikna yeteneğin kuvvetli ise hacker olduğunu çaktırma, telefonu 5 dk lığına almak için ikna et. Sonra rat mı atarsın yoksa hiç uğraşmadan mesajlarını okur resimleri mi yürütürsün sana kalmış.

Ancak şunu da belirtmem gerek, forumda bu tür konuların açılması yasak.
 

Pashazade33

Yeni üye
24 Eyl 2016
27
0
Kali Linux, windows'un yanına veya üzerine kurabileceğin bir işletim sistemidir. Sıradan bir linux dağıtımından farkı, içinde hack araçları ile gelmesidir. Linux'u diğer işletim sistemlerinden ayıran fark ise, Kullanıcının gelişmiş yetkilere sahip olmasıdır.
İmzamdaki konu ile nasıl yükleneceğine ve neler yapılabileceğine bakabilirsin.
çok teşşekkür ederim. sen gerçek bir yıldızsın komutanım
 

LAZUT

Yeni üye
25 Mar 2007
49
0
Enes (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalatu vesselam) buyurdular ki: "Evinden çıkınca kim: "Allah'ın adıyla, Allah'a tevekkül ettim, güç kuvvet Allah'tandır" derse kendisine: "İşine bak, sana hidayet verildi, kifayet edildi ve korundun da" denir, ondan şeytan yüz çevirir".

Tirmizi, Daavat 34, (3422); Ebu Davud, Edeb 112, (5095); Nesai, İstiaze (8,268).
 

LAZUT

Yeni üye
25 Mar 2007
49
0
İbnu's-Samit radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalatu vesselam bir şemle (car) içerisinde namaz kıldı. Car, (bedeninden düşmesin diye) onu bağlamıştı."
 

LAZUT

Yeni üye
25 Mar 2007
49
0
Ömer radıyallahu anhüma anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kerim İbnu Kerim İbni Kerim İbni Kerim: Yusuf İbnu Yakup İbni İshak İbni İbrahim'dir."

Buhari, Enbiya 19, Tefsir, Yusuf 1.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.