telefondan anlayan birisi

berk14684

Katılımcı Üye
27 Haz 2016
531
0
Antalya
Beyler telefonum rootl uben bu telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm superuser falan kalktı ama rootlu nasıl kaldırıcam yardım edebilcek birisi ?
 

berk14684

Katılımcı Üye
27 Haz 2016
531
0
Antalya
kardeşim o işi hallettimde açılış animasyonunu değiştirmiştim onu nasıl halledicem kendi açılışı geliyor ilk başta sonra benim yaptığım açılış onu nasıl halledicem ?
 

MenaR

Katılımcı Üye
20 Şub 2012
535
0
Değerli üyemiz konu açmadan önce forum içerisinde detaylı arama yaptırarak sorularınıza daha hızlı cevap bulup sorunlarınızı daha hızlı çözebilirsiniz.

Linkteki konular yardımcı olabilir. Sorununuz devam ederse tekrar yazın. İyi forumlar

http://www.turkhackteam.org/tht-yardim-merkezi/1298850-rootu-telefondan-tekrar-kaldirmak.html
http://www.turkhackteam.org/google-...-islemi-hakkinda-merak-ettiginiz-her-sey.html
http://www.turkhackteam.org/tht-yardim-merkezi/1265907-root-hakkinda.html
 

NEW STYLE

Kıdemli Üye
20 Nis 2014
2,394
3
nereye
selamun aleykum kardesim temizlemek derken yani ayni rom uzerinde illaki bi yerde kalinti birakacaktir bildigim kadariyla sadece orjinal rom'u bulup indirip kuracaksiniz anca oyle olur (format atiyoruzya isletim sistemimize hani CD'den oyle).:)
Umarim aciklaya bildim yardimci olduysam ne mutlu bana,kolay gelsin,iyi forumlar...
 

exlord06

Katılımcı Üye
31 Mar 2013
394
0
Ankara
/system/media içindeki bootanimation.zip olması gerek orada 2tane varsa telefonun kendi bootanimation.zip animasyonunu sil , unroot yapmak için de marketten supersu indir ayarlardan root kaldır seçeneğinden root kaldırabilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.