Mahirggg Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 223 Tepkime puanı 0 Kredi 0 23 Ağu 2018 #1 Yıllardır girmiyordum geri dönüş yapayım dedim Tor browser Orbot falan indirdim yine ama linkleri açmıyor Nasıl gircem telefondan
Yıllardır girmiyordum geri dönüş yapayım dedim Tor browser Orbot falan indirdim yine ama linkleri açmıyor Nasıl gircem telefondan
Ariss Kıdemli Üye Katılım 8 Mar 2016 Mesajlar 4,581 Çözümler 1 Tepkime puanı 115 Konum uzay Kredi 0 23 Ağu 2018 #2 Linkler ölü olabilir? Veya bağlantı olmamış olabilir kontrol ettiniz mi? Oyla 0 Downvote
Mahirggg Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 223 Tepkime puanı 0 Kredi 0 23 Ağu 2018 Konuyu başlatan #3 Slyfer' Alıntı: Linkler ölü olabilir? Veya bağlantı olmamış olabilir kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla ... Güncel linklere baktım forumdan açmadı fixlemişler sandım Oyla 0 Downvote
Slyfer' Alıntı: Linkler ölü olabilir? Veya bağlantı olmamış olabilir kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla ... Güncel linklere baktım forumdan açmadı fixlemişler sandım