sqruhqn Katılımcı Üye Katılım 18 Tem 2016 Mesajlar 254 Çözümler 1 Tepkime puanı 17 Konum Ötüken Kredi 0 12 Tem 2017 #1 Merhaba Arkadaşlar telefondan tht ye giriş yapamıyorum şifreyi ıd doğru güvenlik sorusuda öyle giriş yaptınız diyor ama sonra atıyor şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.....
Merhaba Arkadaşlar telefondan tht ye giriş yapamıyorum şifreyi ıd doğru güvenlik sorusuda öyle giriş yaptınız diyor ama sonra atıyor şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.....
Sprachlos Kıdemli Üye Katılım 8 Eyl 2016 Mesajlar 3,826 Tepkime puanı 11 Konum /etc/shadow Kredi 0 12 Tem 2017 #2 Bende de var o. Arada oluyor ama düzeliyor bir kaç sefer denedikten sonra. Ya da google chrome den gir telefondan.Ordan giriyorsan normal internetten. Oyla 0 Downvote
Bende de var o. Arada oluyor ama düzeliyor bir kaç sefer denedikten sonra. Ya da google chrome den gir telefondan.Ordan giriyorsan normal internetten.
sqruhqn Katılımcı Üye Katılım 18 Tem 2016 Mesajlar 254 Çözümler 1 Tepkime puanı 17 Konum Ötüken Kredi 0 12 Tem 2017 Konuyu başlatan #3 crohomdan giriyorum 3 ,5 kere ardarda deneyim ozaman saol Oyla 0 Downvote